فربد عبادی آذر معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه هیچگونه مشکل یا مساله ای از نظر کمبود و یا کیفیت پایین غذای دانشجویی در این مجموعه نیست، افزود: یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه اختصاص منوی خاص برای همه دانشجویان است به گونه ای که هر شب 2 نوع منو برای شام اختصاص یافته که طبق آن دانشجو میتواند غذای مورد نظرش را از میان 2 نوع مختلف انتخاب کند و به صورت گرم و تازه استفاده کند.
وی با بیان اینکه منوی سه وعده ای غذای دانشجویی به علت داشتن تنوع بالا هر روز تغییر میکند، تاکید کرد: به همین منظور همه دانشجویان و رزیدنت ها میتوانند از این تنوع غذایی در هر وعده بهره مند شوند. از سوی دیگر رزیدنت های مشغول در مراکز درمانی دانشگاهی نیز با داشتن دیگ جداگانه غذای گرم، در هر ساعت از روز میتوانند از این منو های غذایی آنهم گرم بهره مند شوند.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: هم اکنون نزدیک به 10 هزار دانشجو در مقاطع مختلف در مجموعه علوم پزشکی ایران چه به صورت حضور در کلاس و چه به صورت دوره های آموزش عملی اینترنی، رزیدنتی و پرستاری در مراکز درمانی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی اضافه کرد: به واسطه توسعه بزرگترین آشپزخانه صنعتی، همه غذاها در محل پردیس همت علوم پزشکی ایران به صورت کاملا صنعتی و بهداشتی و تازه پخته و در همه رستورانهای دانشکده ها که تقریبا شامل بیش از 18 رستوران و غذاخوری است، توزیع شده و بصورت گرم در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
مشکلی از نظر سیستمهای گرمایی نداریم
عبادی فرد آذر در ادامه تاکید کرد: علاوه بر ساماندهی غذای دانشجویی، از نظر سیستم های گرمایشی نیز نه در خوابگاه ها و نه در کلاسهای درس هیچ مشکلی برای دانشجویان وجود ندارد.
وی اظهار داشت: همه سیستم ها به طور هفتگی کنترل و در صورت نیاز سرویس میشوند و با اجرای مرتب و منظم این برنامه کنترلی در حال حاضر هیچ یک از دانشجویان بر عکس برخی از دانشگاه ها به هیچ عنوان با مشکل سردی کلاس ها و یا سیستم های گرمایشی خوابگاه ها و حتی نبود آب گرم دست و پنجه نرم نمی کنند. برای اثبات این گفته ها نیز جراید خبری میتوانند با هماهنگی دانشگاه از نزدیک موضوع را بررسی کنند.
انتهای پیام/