طرح برق رسانی اضطراری به حوضچه روی مذاب واحد گالوانیزه فولاد مبارکه با موفقیت اجرا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کارشناس اجرای طرح های نورد سرد گفت: در حوضچه روی مذاب(زینک پات)واحد گالوانیزه، در قسمت کوره های القایی برای ذوب کردن فلز روی، نیاز به جریان ۴۰۰ ولت و حدود ۵۰۰ آمپر است.

حمیدرضا نصیری افزود: فلز روی همواره باید در این قسمت به صورت مذاب باشد و برای حصول این امر لازم است که قابلیت اطمینان سیستم برای برقراری دائم جریان برق بالا برود.

وی گفت: اضافه نمودن یک منبع تغذیه به سیستم باعث می شد تمامی مدار فرمان و کنترل قبلی نیاز به بازنگری داشته و در صورت اشتباه جزئی در طراحی و یا اجرای طرح، خاموشی ناخواسته به واحد حوضچه روی مذاب تحمیل گردد و خسارات جبران ناپذیری را به شرکت تحمیل نماید.

کارشناس اجرای طرح های نورد سرد افزود: در این طرح، سیستم به صورت هوشمند در صورت قطع هرکدام از مسیرهای تغذیه کننده، به صورت خودکار از منبع تغذیه جایگزین با رعایت اولویت فیدرهای تغذیه استفاده می کند.

نصیری در خصوص عملکرد این سیستم یادآور شد: عملکرد سیستم در دو حالت دستی و خودکار طراحی شده است که توسط یک سلکتور سوئیچ که روی یکی از تابلوها تعبیه شده، این کار انجام می شود.

وی گفت: در حالت خودکار بدون نیاز به حضور و یا هرگونه دخالت اپراتور، سیستم عملکرد صحیحی از خود نشان می دهد.

کارشناس اجرای طر ح های نورد سرد افزود: در حالت خودکار اینترلاک الکتریکی بین کلیدهای ورودی PU۲۷، PC و Diesel به گونه ای طراحی میشود که تحت هیچ شرایطی این شبکه ها با هم موازی نشوند و با اولویت های پیش بینی شده وارد مدار شده و به محض برق دار شدن هرکدام از منابع با اولویت کمتر از مدار خارج گردد.

وی گفت: در حالت دستی می توانیم دیزل را به صورت جداگانه وارد مدار کنیم و فیدرهای مربوط به تابلوی خروجی را تغذیه کنیم و در این حالت حوضچه روی مذاب از طریق کلید مربوط به خود به برق شهر متصل است. در این حالت نیز می توانیم حتی حوضچه روی مذاب را از برق شهر جدا و از طریق دیزل تغذیه شود.


انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.