اولین کارگاه بسته بندی ماهی با درج مشخصات و تاریخ بسته بندی در شهرستان قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این کارگاه بسته بندی که در شهرک صنعتی لیا واقع شده ، با ظرفیت اسمی روزانه سه هزار کیلوگرم، کار قطعه بندی و بسته بندی ماهی را انجام می دهد.

عیسی غیاث یزدی افزود: ماهی حمل شده از مبدا جنوب و یا شمال کشور با گواهی حمل و تحت نظارت بهداشتی وارد این مرکز می شود و پس از بسته بندی و نشانه گذاری در سطح شهر توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه این مرکز مجوزهای بهداشتی لازم را از اداره کل دامپزشکی استان دریافت کرده است، گفت : کارشناسان واحد نظارت ادارات شهرستان،بر این کارگاه نظارت های مستمر بهداشتی خواهند داشت .

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.