به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، سید فضل اله قریشی در اولین جلسه کارگروه استانی طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی استان که با حضور مدیران اداره کل دامپزشکی، شرکت پشتیبانی اموردام ، مدیران عامل اتحادیه های مرغداران ، کشتارگاهها و زنجیره های یکپارچه تولید گوشت مرغ استان با هدف اجرایی کردن دستورالعمل ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه در محل سالن جلسات شرکت پشتیبانی امور دام استان تشکیل شد، با بیان این مطلب اظهارکرد: مهمترین هدف ازاجرای این طرح ، افزایش بهره وری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات، افزایش کیفیت گوشت مرغ و بهبود شرایط بهداشتی فرایند تولید تا عرضه گوشت مرغ است.
قریشی ادامه داد: در فاز اول مرغ قابل بسته بندی به صورت کامل با میانگین وزن 1.8 کیلوگرم و حداکثر وزن لاشه 2.2 کیلوگرم امکان پذیر بوده و وزن های بالاتر می بایستی بصورت قطعه بندی عرضه گرددو حداکثر سن کشتار 42 روزه خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود تعداد 712 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان ، با اجرای طرح کاهش سن پرورش، تعداد دورههای جوجه ریزی در طول سال افزایش پیدا کرده و باعث رونق اقتصادی درتمامی حلقه های صنعت طیور استان خواهد شد.
قریشی ، افزایش قدرت خرید مردم ،کاهش میزان چربی و دور ریز لاشه و افزایش خوش خوراکی و تردی گوشت مرغ، همچنین ارتقای سلامت تولید و ماندگاری گوشت سفید مرغی را ازمزایای عملیاتی شدن این طرح عنوان کرد.
وی یاد آورشد: اجرای این طرح در کاهش هزینه تولید و خروج ارز از کشور نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.
این مسئول بیان کرد: کارگروه ویژه ای بر اجرای این طرح در استان نظارت خواهد کرد و با اطلاع رسانی به موقع و سریع به واحدهای پرورش مرغ گوشتی تعمهیدات لازم درخصوص تامین غذای سالم بر سر سفره مردم انجام خواهد گرفت و با واحدهای تولید گوشت مرغ که خارج از این قانون اقدام به عرضه مرغ با وزن بالا و سن کشتار بیشتر از 42 روز کنند بر اساس دستورالعمل ابلاغی رفتار خواهد شد.
انتهای پیام/ح