به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احسان زهره وندی اظهار گفت: باغ موزه کتیبه ها می تواند به عنوان یک مجموعه نفیس در استان خراسان رضوی مطرح شود و از آن جایی که موزه ها بخش هویتی جامعه است، می شود با بهره گیری از آن بین نسل ها ارتباط مناسبی برقرار کرد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 32 کتیبه و سنگ مزار شناسایی شده که قدمت این آثار از قرن8 هجری تا اوایل دوران قاجاریه است.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی توس با اشاره به برخی از اقدامات حفاظتی و مرمتی انجام شده برروی کتیبه ها گفت: بعضی از این کتیبه ها و سنگ مزارها از نقاط مختلف استان خراسان رضوی شناسایی و جمع آوری شده که اکثرا در معرض تخریب یا سرقت قرار داشتند.
احسان زهره وندی گفت: هدف از ساخت باغ موزه کتیبه ها، حفاظت از این کتیبه های ارزشمند و مطالعه برروی گل نوشته ها، آجرنوشته ها و سنگ نوشته ها خواهد بود.
وی تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح تمام کتیبه ها و سنگ نوشته ها از سراسر خراسان رضوی جمع آوری و به این مجموعه منتقل خواهد شد.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی توس در ادامه ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در مجموعه فرهنگی و تاریخی هارونیه، فضایی مناسب، سرسبز و دلنشین برای بازدید از کتیبه ها و سنگ مزارهای استان خراسان ایجاد و به افزایش مدت ماندگاری گردشگران در توس منجر شود.
احسان زهره وندی در انتها گفت: ایجاد و راه اندازی باغ موزه کتیبه های خراسان رضوی با همکاری و مساعدت معاونت میراث فرهنگی استان صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام//ح.م