به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات گروهی از دانشمندان هاروارد نشان داده، طبخ غذا با حرارت زیاد خطر بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
با وجود توصیههای بسیار در زمینه کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی و محدود کردن این قبیل خوراکیها همچنان آمار استفاده از فستفود به خصوص سیبزمینی سرخکرده و استیک بالاست و در بعضی از شهرهای پرجمعیت حتی رو به افزایش است.
با توجه به شرایط بهداشتی طبخ و سرو این غذاها، دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند استفاده از این غذاها جدا از نامطلوب و پرکالری بودن و تمام زیانها و آسیبهایی که برای بدن به بار میآورد، به علت طبخ با حرارت زیاد، هم احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد و هم خطر بیماریهای قلبی را چند برابر میکند.
محققان این دانشگاه میگویند": غذاهایی که مصرف روغن زیادی دارند حتی اگر در خانه آماده شوند، همان مضرات را به همراه دارد؛ شاید درصد خطرآفرینی آنها کمتر باشد اما اصل آن اشتباه است.
با توجه به پایین آمدن سن مرگ و میر و افزایش تلفات ناشی از عدم تغذیه صحیح، متخصصان تغذیه گنجاندن سبزیجات در وعدههای غذایی را پیشنهاد میدهند و باور دارند، شادابی و نشاط حاصل از آن پس از مدت کوتاهی مردم را از مصرف غذاهای ناسالم دور و عوارض آن را آشکار میکند.
مردم آسیای جنوبی از جمله ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش، بوتان، مالدیو و سریلانکا 4 برابر بیشتر از دیگر کشورها در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای پیام/