به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، زهرا موسی پور در نشست بررسی بازآفرینی شهری کرمان،گفت: براساس مطالعات انجام شده 80 درصد ساکنان در مناطق حاشیه ای کرمان معتاد بوده اند که بر این اساس محور اقدامات طرح نجات، بر ترک اعتیاد و بهبودی افراد شکل گرفت.
وی افزود: موضوع توانمندسازی ساکنان مناطق حاشیه ای شهرها به ویژه معتادان ساکن در این مناطق مد نظر قرار گرفته و در این رابطه مرکز آموزش فنی و حرفه ای برای این افراد ایجاد شده تا آموزش های لازم را فرا گرفته و از حاصل دسترنج خود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مناطق حاشیه نشین در کرمان عقب افتادگی های تاریخی دارند گفت: در این نقاط افراد علاوه بر اینکه از مهاجرت خود به شهرها بهره ای نبرده اند بلکه با ضعف های متعدد از جمله آسیب های اجتماعی، بهداشت، درمان و سایر حوزه ها روبرو شده اند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان بیان کرد: بنا به تاکید استاندار کرمان در کنار همه تلاش های انجام شده برای جلوگیری از حاشیه نشینی، تلاش شده مسائل فرهنگی این محلات برطرف شود.
موسی پور اظهار کرد: طرح نجات به عنوان طرح هماهنگی بین دستگاه های اجرایی استان و استفاده از توان بالای سازمان های مردم نهاد برای رفع آسیب های اجتماعی در محلات حاشیه ای شهر کرمان تدوین و اجرایی شده است.
وی گفت: در مناطق حاشیه ای شهر کرمان مساجد ساخته شده و این مساجد به مکانی برای کارهای توانمندسازی و اقدامات فرهنگی تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: سوله های زیادی در مناطق حاشیه ای استان کرمان وجود دارد که خالی هستند و از این مکان ها می توان برای اجرای طرح های مختلف استفاده کرد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان افزود: سه پایگاه سلامت و 2 مرکز تخصصی درمان اعتیاد نیز در این مناطق راه اندازی شده و اصل کار در طرح نجات بر مبنای ترک اعتیاد، سوادآموزی و حرفه آموزی است
انتهای پیام/ح