به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ "حبیب الله رجبلی" گفت: دختر جوان شیرازی با ارائه مرجوعه قضایی با مراجعه به پلیس فتا استان فارس اعلام می کند چندی پیش از طریق شبکه اجتماعی تلگرام یک بسته از طرف فردی ناشناس بر روی تلفن همراه هوشمندش ارسال می شود.
وی ادامه داد: این شهروند، هنگامی که اقدام به باز کردن بسته می کند تمام اطلاعاتی که بر روی گوشی وی ذخیره شده بود به صورت کامل پاک و به حالت اولیه کارخانه برمی گردد.
رئیس پلیس فتا استان فارس افزود: شاکی در اظهارات خود با بیان اینکه تصاویر شخصی زیادی بر روی تلفن همراهش بوده است و نگران انتشار این تصاویر در فضای مجازی می باشد، خواهان رسیدگی به شکایت خود می شود.
سرهنگ رجبلی اظهار کرد: پس از تشکیل پرونده کارشناسان اقدامات فنی خود را آغاز و موفق به شناسایی فرد ارسال کننده بسته مخرب بر روی تلفن همراه شاکی شدند.
وی گفت: پس از احضار وی به پلیس فتا در ابتدا متهم منکر هرگونه ارسال بسته مخرب می شود اما در ادامه با روبه رو شدن با مستندات و ادله های دیجیتال لب به اعتراف گشوده و اعتراف می کند شاکی خواهر ناتنی وی می باشد و دلیل اینکار را کنترل فعالیت های خواهرش در فضای مجازی عنوان می کند.
رئیس پلیس فتا استان فارس افزود: این فرد در اظهارات خود می گوید؛ در ابتدا با جستجو در اینترنت با برنامه ای در تلفن همراه آشنا شدم و پس از گذشت مدت زمان زیادی جهت آموزش و نسب این برنامه، با عدم آگاهی از عواقب آن اقدام به ارسال فایل مخرب بر روی تلفن همراه خواهرم کردم و تصور نمی کردم با اقداماتی که انجام می دهم اطلاعات گوشی خواهرم پاک شود.
سرهنگ رجبلی به کاربران فضای مجازی هشدار داد: به هیچ عنوان به پیام هایی که در فضای مجازی با عنوان ها و موضوعات "هک" تبلیغاتی انجام می دهند و اقدام به فروش و یا دانلود برنامه های هک می کنند اعتماد نکنند چرا که هنگام نسب و اجرای این بدافزار ها، احتمال این که اطلاعات شخصی خود فرد به سرقت برود بسیار بالا است.
وی از شهروندان درخواست کرد: بر روی لینک هایی که از طرف افراد ناشناس از طریق شبکه های اجتماعی روبرو می شوند کلیک نکرده و جهت دریافت برنامه های خود از وبسایت های مطمئن اینترنتی اقدام کنند.
منبع: میزان
انتهای پیام/