به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : از ابتدای امسال 710 تن ماهی سردابی در استان تولید شده و تا پایان آذرماه نیز 200تن ماهی گرمابی برداشت می شود.
غلامرضا حجی پور ظرفیت تولید سالانه ماهی استان را 14 هزار و 700 تُن اعلام کرد و افزود: با مکانیزه کردن تولید ماهی این میزان به 17 هزار تُن افزایش می یابد.
وی گفت: در مدت مشابه پارسال 840 تُن ماهی گرمابی و سردابی در مزارع پرورش استان تولید شد .
وی خاطرنشان کرد:سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی به ازای هر نفر هفت کیلو و200گرم است.
گفتنی است: 175 استخر و مزرعه پرورش ماهیان سردابی و گرمابی و شش مزرعه حد واسط (بچه ماهی) به ظرفیت پنج میلیون و 200هزار قطعه و چهار مزرعه ماهیان زینتی با تولید سالانه 615 هزار قطعه در خراسان شمالی فعال است.
انتهای پیام/ط