به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این همایش گفت: با توجه به فقدان آموزش ها و عدم آگاهی های لازم برای افراد ارائه دهنده خدمت به زائران که باعث مخاطراتی برای زائران می شود امسال این آموزش برای خادمان افتخاری حریم رضوی در نظر گرفته شده است.
عباس زاده افزود: برای پیشگیری از انتقال بیماریهایی که از طریق آب، غذا، مکان، ابزار و ملزوماتی که زائران با آن سر و کار دارند جلسات حضوری و غیر حضوری همراه با مطالب و نکات آموزشی برای خادمان افتخاری حریم رضوی برگزار می شود.
وی گفت: در این دوره آموزش بهداشت فردی، مواد غذایی، مباحثی که در فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی مداخله دارند و یا نذوراتی که در ایستگاهها توسط افراد توزیع می شود؛ ارائه می شود تا خادمان از مشکلات احتمالی پیشگیری کنند.
کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه به دنبال ارائه خدمات با هدف کاهش مخاطرات برای زائران است؛ افزود: در واقع این آموزش ها برای اصلاح و تغییر رفتار ارائه دهنده خدمت به زائران علی بن موسی الرضا (ع) است.
عباس زاده با اشاره به موقتی بودن زیر ساخت ها گفت: با توجه به اینکه نیروها به صورت خود جوش و مردمی هستند رعایت استانداردها سخت است؛ لذا برای آگاهی خادمان آموزش هایی را تدارک دیده ایم.
وی افزود: خوشبختانه فرهنگ سازی ها باعث تغییر الگویی خادمان شده و در افزایش کیفیت خدمت رسانی به زائران پیاده تاثیر گذار بوده است.
همچنین دوره آموزشی پاشویه و ماساژ جهت خادمین افتخاری ایستگاههای استقبال از زائرین پیاده نیز در شهرداری منطقه 7 برگزار شد و به شرکت کنندگان گواهی خدمت افتخاری اعطا شد.
انتهای پیام//ف.ج