به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، وحید تعقیبی افزود: رفع عوامل مختلف رکود را استفاده از فکر و توان ملی عنوان کرد و افزود: برای تحقق اقتصاد بارور و پویا باید به شعار اقدام و عمل تکیه کرده و فقط به بررسی چالش ها و معضلات نگریسته نشود چرا که برای مرتفع ساختن آن نیاز به اقدام جدی تری داریم.
وی با بیان اینکه تاکنون اقدامات موثری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا صورت گرفته که این امر نیز یک گام بسوی تحقق اقتصاد مقاومتی ست، تصریح کرد: باید قوانین بر اساس نظر کارشناسان اقتصادی پیاده شود تا اجرای آنها به مرحله عملیاتی برسد.
مدیرعامل شهرک صنعتی کاویان فریمان افزود: باتوجه به اوضاع بهم ریخته تولید در کشور که به دلیل تحریم ها و عدم نقدینگی حاصل شده، دولت یک رکود ایجاد کرد تا نقدینگی را از دست مردم خارج کند تا تورم کنترل شود اما در قبال این اقدام، برنامه دیگری برای جبران رکود وجود نداشت.
تعقیبی با اشاره به اینکه چرخه اقتصاد ولو با تورم 10 یا 20 درصد نیز می چرخد، گفت: وجود رکود در صنایع باعث شده که محصولات تولیدی تولیدکنندگان دپو شود و این امر باعث کم آوردن سرمایه درگردش می شود.
وی گفت: دولت وام سرمایه در گردش و ثابت به تولیدکنندگان صنعت و کشاورزی داد تا بتوانند چرخه را تغییر داده و کالاهایی را تولید و به بازار ارائه دهند.
مدیرعامل شهرک صنعتی کاویان فریمان با بیان اینکه هدف دولت تزریق نقدینگی به بازار بوده است، افزود: اما این امر به کندی صورت گرفته و بانک ها نیز در این راستا مانند سدی مقابله می کنند و این در حالی ست که دولت بی پول ترین دوران خود را می گذراند.
تعقیبی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرک صنعتی کاویان مبنی بر تحقق عمل در عرصه بهره وری تولید، افزود: طی توافقات انجام شده با فرماندار شهرستان فریمان، استفاده از محصولات این شهرک بجای کالاهای وارداتی برای شهروندان فریمان صورت گرفته است.
انتهای پیام//ف.ج