به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ قدرتی با بیان این مطلب گفت: امسال به صورت آزمایشی 3 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان زیر کشت
زعفران رفته است که این طرح با موفقیت انجام گرفته و میزان برداشت زعفران از این اراضی
به طور میانگین 3 کیلو در هکتار بوده است.
وی اظهار کرد:با توجه به لزوم تغییر الگوی
کشت و در راستای صرفه جویی در مصرف آب و کمک به احیای دریاچه ارومیه با توجه به
سود آوری این محصول توسعه و ترویج کشت محصولات کم آب بر باصرفه اقتصادی بالا بر
اساس سیاستها و اولویت های سازمان جهاد کشاورزی استان در دستور کار قرار دارد.
قدرتی ادامه داد: بر اساس شواهد موجود به
نظرمی رسد این شهرستان برای کشت و توسعه زعفران مناسب بوده و می تواند با توجه به
نیاز آبی کم در اولویت جایگزین لحاظ گردد.در ضمن بررسی های تحقیقاتی در رابطه با
استعداد یابی و نواحی مستعد کشت در دست بررسی است.
انتهای پیام/ح