استان اصفهان در برداشت زعفران رتبه چهارم کشور را دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت : پیش بینی میشود ، سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان با 50 هکتار افزایش به 758 هکتار برسد.

رئیس زاده افزود : سطح زیر کشت زعفران استان اصفهان در سال گذشته 708 هکتار بوده است ، که از این میزان 3هزار و 907 کیلوگرم زعفران بدست آمد.

وی گفت : این آمار ، نشان دهنده عملکرد بالای 6 کیلوگرم در هکتار این محصول است، که بالاتر از متوسط عملکرد کشوری است.

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود : سطح زیرکشت زعفران در سال 93 برابر 617 هکتار بود،که در سال 94 ، پانزده درصد رشد داشته

است .

رئیس زاده میزان مصرف آب کم ، نیاز آبی در فصل پائیز و زمستان( در زمانی که سایر محصولات زارعی و باغی نیازمند آب نیستند) و درآمدزایی مناسب را از دلایل گرایش به کشت زعفران در چند ساله اخیر اعلام کرد .

شهرستانهای نظنز، تیران و کرون، نجف آباد، کاشان، شاهین شهر و میمه، نائین و خور و بیابانک بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در استان به خود اختصاص داده اند.

4 هزار و 100بهره بردار و 3 تعاونی در سطح مزارع زعفران استان به فعالیت مشغول هستند .


انتهای پیام/س

برچسب ها: برداشت ، زعفران ، اصفهان ، رتبه ، چهار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.