به گزارش خبرنگار
کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ عوامل بسیاری می تواند موجب از دست رفتن انرژی بدن شما شود اما روش های متعددی نیز برای افزایش سطح انرژی بدن شما در زمانی که انرژی تان به اتمام رسیده و تمرکز کردن برایتان دشوار شده است، وجود دارد.
از جمله خوراکی هایی که خاصیت انرژی زایی بر ای افراد را دارند می توان برنج قهوهای را نام برد که سرشار از موادمعدنی و انواع ویتامین ها برای سلامت بدن است، این خوراک مقوی را می توان به تنهایی یا همراه با انواع گوشت قرمز یا سفید دروعده های مختلف غذایی مصرف کرد.
سیب زمینی شیرین هم یکی دیگر از خوراکی های پر انرژی است و مصرف آن به صورت بخار پز یا کبابی در وعده صبحانه می تواند برای مدت طولانی احساس ضعف و گرسنگی را در افراد برطرف کند. اما مصرف سیب زمینی به صورت سرخ شده از خواص انرژی زایی آن میکاهد.
عسل، این ماده طبیعی و شفا دهنده سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت بدن است ومی تواند نیروی مفاصل و ماهیچه ها را دو چندان کرده بر ای زمان هایی که فرد نیاز به انجام کارهای فیزیکی سنگین دارد انرژی مورد نیاز بدن او را تامین کند.
موز هم که از قدیم به عنوان یکی از میوه ای پر انرژی مشهور بوده و می توان برای افزایش خاصیت انرژی زایی آن را به همراه کره بادام زمینی یا شیر ترکیب کرده در وعده صبحانه مصرف کرد.
از دیگر خوراکی های پرانرژی می توان سیب سرخ، پرتقال ، اسفناج ، انواع دانه های آجیل بویژه بادام ، ماست، تخم مرغ و ماهی های روغنی را نام برد که همگی دارای مواد معدنی مفید برای سلامت بدن و با خاصیت انرژی زایی هستند و افرادبیمار ، سالمندان ، زنان باردار، خردسالان و افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است در صورت نداشتن منع مصرف می توانند از آنها به عنوان منابع تامین انرژی به هنگام ضعف بدن استفاده کنند.
منبع:woman'sday
انتهای پیام/