نکته جالب اما چندش آوری در مورد برخی از این خوراکی های دوست داشتنی قرمز رنگ وجود دارد. رنگ برخی از این خوردنی های خوشمزه از حشره قرمزدانه مکزیکی به دست می آید.
این حشره در نوعی کاکتوس و میوه گلابی خاردار آن در بیابان های آمریکا یافت می شود. در معده این حشره مادهای به نام اسید کارمینیک وجود دارد که وسیله دفاعی آن در برابر دیگر حشرات است. حدود ۱۷ تا ۲۴ درصد اسید کارمینیک در وزن خشک حشره و تخمهای آن وجود دارد که با استخراج و ترکیب آن با املاح آلومینیوم و کلسیم رنگدانه سرخرنگ کارمین یا قرمزدانه بهدست میآید که در مواد خوراکی، رنگرزی و لوازم آرایشی کاربرد دارد.
تولید کنندگان رنگ قرمز این حشره را با جوشاندن کشته و سپس آن ها را خشک و پودر می کنند، این پودر به محض مخلوط شدن با آب به رنگ قرمز روشن در می آید.
تولید رنگ قرمز از این حشره قدمت تاریخی دارد. از سال 1900 تاکنون برای تهیه رنگ قرمز لباس، نشان دادن موقعیت اجتماعی و مواد خوراکی مانند سوسیس، کیک، میگو خشک، آب نبات و مربا در قاره آمریکایی از این حشره استفاده می شده است.
منبع:huffingtonpost
انتهای پیام/