دکترسیدموسی خادمی به ظرفیت گیاهان دارویی استان اشاره کرد و افزود: در سفر معاون علمی و فنآوری رئیس جمهوری و جانشین رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی در کهگیلویه وبویراحمد، این صنعت مهم در دستورکار معرفی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار گرفت.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور می تواند در زمینه های تحقیقاتی و راه اندازی مرکز علمی و پژوهشی گیاهان داروئی گام مهمی در این استان بردارد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: از مجموع 700 هراز نفر دانشجوی دانشگاه پیام نور کشور، هشت هزار و 500 نفر در مقاطع مختلف این دانشگاه در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کنند که ظرفیت خوبی برای توسعه استان است.
معاون دانشگاه پیام نور کشور هم گفت: کهگیلویه وبویراحمد از جمله استان هایی است که پتانسیل و ظرفیت های بسیاری دارد که باید با مهیا کردن زیرساخت ها از آنها به خوبی استفاده کرد.
دکترنجفی افزود: این استان علاوه بر ظرفیت ها و منابع انسانی توانمند علمی از زیرساخت های خوبی در حوزه های مختلف برخوردار است و البته این زیرساخت ها باید توسعه یابد و به حداکثر برسد.
وی ادامه داد: انتظار ویژه ای که از مسئولان ارشد استان ها داریم این است که به دانشگاه پیام نور به عنوان یک بازوی علمی به خوبی توجه شود.
انتهای پیام/ش