وی افزود: حال که مردم عراق با جان و دل برای استقبال از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مهیا میشوند، باید به یاری آنها بشتابیم و در نظم بخشی به این حرکت عظیم شیعیان کمک کنیم.
امام جمعه اصفهان بیان کرد: این پیادهروی فرصتی است تا هرآنچه تاکنون از آموزههای دینی آموختهایم، به اجرا بگذاریم و مهمترین آنها روحیه ایثار و گذشت است.
وی گفت: «حضورُ زائر عِند المزور» یعنی حضور زائر نزد کسی که زیارت میشود و در مورد امام حسین (ع) آمده که «زُر و انصرف» یعنی زیارت کن و برگرد.
آیتالله طباطبایینژاد بر کوتاه کردن زمان توقف در کربلا تأکید و خاطرنشان کرد: براساس روایت فوق، زائر باید زیارت کند و برگردد که توقف زیاد قصاوت قلب میآورد.
وی زائران را از بدعت گذاشتن در آداب زیارت و عزاداری بر حذر داشت و اظهار داشت: شما در این پیادهروی باید روش و منش اهلبیت (ع) را به منصه ظهور بگذارید و سفیران خوبی برای تشیع باشید.
رئیس کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد مرکزی اربعین در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته برای رفاه حال زائران و نظم بیشتر این مراسم پرداخت و گفت: زائران باید از پرداختن به موضوعاتی که سبب تفرقه و جدال میشود، بپرهیزند.
حجتالاسلام و المسلمین حمید احمدی بیان کرد: موضوعات سیاسی و جناحی، موضوع جنگ تحمیلی و تفاوتهای قومیتی چون عرب و عجم ازجمله موضوعاتی است که پرداختن به آنها جز دشمنی و نفاق نتیجه دیگری ندارد.
وی تصریح کرد: در شرایطی که مردم عراق، با وجود جنگ و مشکلات فراوان اقتصادی بستری را برای پذیرایی از زائران اربعین فراهم میکنند، اسراف و تبذیر در شأن شیعیان ایران نیست.
رئیس کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد مرکزی اربعین بر محوریت نهضت حضرت سیدالشهدا (ع) در فعالیتهای فرهنگی تأکید کرد و افزود: باید از پرداختن به هر موضوعی که این هدف را تحت الشعاع قرار میدهد، پرهیز کرد.
وی میزبان را مردم عراق دانست و خاطرنشان کرد: زائران ایرانی باید به
آداب و رسوم مردم عراق احترام بگذارند و آداب میزبانی را به خوبی به جا
آورند و جایی که روحانیون عراقی حضور دارند، برای برگزاری نماز جماعت
اولویت را به آنها بدهند.
انتهای پیام/م