وی اظهار داشت: عرضه پوشاک اقوام ایرانی علاوه بر معرفی فرهنگ ایران به تولید ملی کشورمان در عرضه محصولات ایرانی و به نوعی صادرات این پوشاک به عنوان فرهنگ ایران به دیگر کشورها کمک می کند.
مدیر کل امور بانوان استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست اظهار داشت: بحث پوشش و لزوم توجه به عناصر پوشش و پوشاک ایرانی از چند منظردر بحث لباس اقوام ایرانی مناسب است و به نوعی برای اقلیم ایرانی با روحیه مردم و فرهنگ مردم سرو کار دارد و پوششی کامل است.
فرشته سلجوقی افزود: به لحاظ رعایت مولفه های عفاف و حجاب این پتانسیل و شایستگی وجود دارد که به پوشاک ایرانی توجه شود.، گاهی بعضی از منابع اعلام میکنند که مشکل عدم مهارت در نشاط و شادمانی داریم و این پوشش میتواند این خلا را پر کند.
وی تصریح کرد: جای یک موزه لباس اقوام ایرانی که مکانی برای پژوهش،آموزش، برند سازی برای تولیدات ایرانی باشد خالی و ضروری است. که در بحث اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درون زا و بحث تولید، عرضه و معرفی این پوشاک به جهانیان تاثیر گذار است.
سلجوقی عنوان کرد: با معرفی پوشاک اسرانی میتوانیم فرهنگ و هویت را حفظ کنیم و ارتقا دهیم و این موزه مکانی برای معرفی این اقدامات خواهد بود البته این اقدام نیازمند همکاری همه جانبه دستگاهها به عنوان یک حرکت ملی در کشور است.
انتهای پیام//ف.ض