نوع دیگر آبسردکن ها، آبسردکن های قابل اتصال به لوله کشی آب شهری هستند، که علاوه بر خنک کردن آب، عمل تصفیه آب را هم انجام می دهند. این آبسردکن ها اصطلاحا آبسردکن های تصفیه دار متصل به آب شهری نامیده می شوند.
در صنعت به عنوان آبسردکن POU شناخته می شوند.
هر دو نوع آبسردکن برای اکثر محیط ها مثل ادارات، شرکتها، آموزشگاه ها، مدارس و دانشگاه مناسب اند.
بعد از اینکه شما انتخاب کردید چه نوع آبسردکنی بخرید (بطری دار یا قابل اتصال به شیر آب)، بایست مدلی را برای خرید انتخاب کنید:
به طور کل می باید ظاهر، توان مصرفی سرمایش و گرمایش، میزان تولید آب گرم و آب سرد و در نهایت کیفیت ساخت دستگاه آب سردکن درنظر گرفته شود.
چه نوعی از آب سرد کن را خریداری کنیم ؟
آبسردکن ایستاده یخچال دار:
اگر فضای کافی برای قرار دادن آبسرد کن دارید می توانید آبسردکن های ایستاده را انتخاب کنید، آبسردکن های ایستاده به دو نوع یخچالدار و کابین دار تقسیم می شوند، آبسردکنهای ایستاده یخچالدار دارای یخچال کوچک با حجم تقریبی بین 18-20 لیتر می باشند که برای دفاتر کار و ... مناسب اند.
آبسردکن ایستاده کابین دار:
اگر در دفتر کار یاشرکت خود یخچال دارید و یا اینکه آبسردکن را برای مکان های پر مراجعه ای که احتیاج به یخچال ندارد می خرید، می توانید از انواع آبسردکن های ایستاده کابین دار که در قسمت پایه دستگاه دارای کابینت کوچکی هستند خریداری نمایید، تا برای نگهداری لیوان و سایر لوازم از این قسمت استفاده کنید.
آبسردکن رومیزی:
آبسردکن های رومیزی، فضای کمتری را نسبت به آبسردکنهای ایستاده اشغال می کنند و می توان این مدل ها را روی کابینت آشپزخانه یا روی اپن آشپزخانه، روی میزهای کشودار و ... قرار داد، این مدل ها قیمت کمتری نسبت به مدل های ایستاده دارند و برای استفاده در منزل و فضاهای اداری کوچک ایده آل هستند.
انتهای پیام/