نخستین جشنواره غذاهای پخت شده و نوشیدنیها و دسرهای سرو شده با زعفران در تربت حیدریه برگزار شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رئیس پژوهشکده زعفران تربت حیدریه با اعلام این خبر گفت: 40 کدبانوی تربت حیدریه در این جشنواره یک روزه 80 نوع غذای پخته شده با زعفران و نوشیدنی ها و دسرهای مختلف زعفرانی را به نمایش گذاشتند.

دکتر احمد احمدیان افزود: درپایان این جشنواره که در مجتمع فرهنگی زلال نور تربت حیدریه برگزار شد، از برگزیدگان تجلیل شد.

محصول زعفران در پخت 150 نوع غذا و دسر و نوشیدنی کاربرد دارد.

انتهای پیام // ا ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.