طرح پایش باقی مانده ها در گوشت مرغ خراسان شمالی آغاز شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد،، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت:طرح ملی پایش باقی مانده های آنتی بیوتیک، سموم و مواد شیمیایی در مرغ زنده و لاشه طیور کشتاری خراسان شمالی، هم زمان با سراسر کشور آغاز شد.

علی اکبردلیرصحرایی گفت: در این طرح، از خون طیور زنده در مزارع پرورش مرغ و گوشت و آلایش طیور کشتارشده در کشتارگاه ها نمونه های لازم، اخذ و به آزمایشگاه های مرجع تعیین شده از سوی سازمان دامپزشکی کشور ارسال می شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا از شبکه های دامپزشکی شهرستان های تابعه خواسته شد تا ضمن ابلاغ موضوع به مرغداران و یادآوری دستورعمل های سازمان درخصوص رعایت دوره پرهیز از کشتار پس از مصرف آنتی بیوتیک در مزارع و شیوه نامه برخورد با متخلفان احتمالی، زمینه اجرای هر چه بهتر این طرح تسهیل شود.

گفتنی است: در خراسان شمالی 90 مرغداری گوشتی و 3 کشتارگاه صنعتی طیور دایر است.

انتهای پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.