به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،معاون دفتر پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور گفت: سه میلیون و 100 هزار کودک سال گذشته در سراسر کشور زیر پوشش طرح بینایی سنجی بهزیستی قرار گرفتند که از این تعداد 15 هزار نفر تنبلی چشم داشتند.
مینو رفیعی در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان افزود: تنبلی چشم چنانچه در سن سه تا 6 سالگی تشخیص داده نشود مشکلات جبران ناپذیری را برای کودکان به وجود می آورد.
وی تصریح کرد: همچنین اگر تنبلی چشم در سن کودکی درمان نشود ممکن است به نابینایی فرد منجر شود.
وی ادامه داد: بینایی سنجی باید در سن سه تا 5 سال کامل انجام شود زیرا در این مدت کره ی چشم درحال رشد است.
وی بیان کرد: تنبلی چشم اگر به موقع تشخیص داده شود قابل درمان است و اگر از زمان خودش گذشته باشد غیر قابل درمان است.
معاون دفتر پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور گفت: بهزیستی سیستان و بلوچستان به دلیل عدم استقبال پزشکان حتی یک مرکز ژنتیک غربالگری ندارد.
رفیعی افزود: راه اندازی مرکز ژنتیک غربالگری در سیستان و بلوچستان با توجه به اینکه ازدواج فامیلی در این استان رواج دارد بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: با توجه به پهناوری سیستان و بلوچستان لازم و ضروری است که این استان حداقل پنج مرکز ژنتیک داشته باشد.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان باید با اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان در خصوص راه اندازی مرکز ژنتیک همکاری های لازم را داشته باشد تا مردم این استان بیشتر از این در زحمت و مشقت قرار نگیرند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد می تواند بخش قابل توجهی از نیازهای مردم سیستان و بلوچستان را در خصوص راه اندازی و تجهیز مراکز ژنتیک در این استان انجام دهد.
انتهای پیام/گ