![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گفت:در این مدت همچنین۳۱۱ انشعاب غیرمجاز مورد شناسایی قرارگرفته و به مجاز تبدیلشده است.
حمید روشنروان با اشاره به سرانه 105لیتری مصرف در شبانه روز افزود : هشت میلیون و ۶۷۴ هزار و ۵۱۳ مترمکعب آب توسط مشترکان در استان مصرفشده و بهطور میانگین هر مشترک روستایی در ماه ۱۴ مترمکعب آب استفاده کرده است.
وی بااشاره به پرداخت الکترونیکی قبوض خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۲۲ هزار و ۸۱۲ قبض برای مشترکان صادرشده است که 63 درصد از این قبوض بهصورت الکترونیکی پرداختشده است .
روشنروان گفت: در حال حاضر تعداد ۱۱۰ هزار و ۶۸۳ مشترک آب و فاضلاب روستایی در خراسان شمالی وجود دارد که از این تعداد ۱۰۳ هزار و ۳۱ مشترک فعال و هفت هزار و ۶۵۲ مشترک راکد و قطع است.
وی تصریح کرد: متوسط مبلغ هر قبض دریک دوره دوماهه برای روستاییان ۱۲۲ هزار و ۹۵۶ ریال بوده است.
انتهای پیام/ط