به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،احمدعلی موهبتی فرماندار چابهار در حاشیه مراسم کلنگ زنی این فضاهای آموزشی گفت: هر کدام از این 2 مدرسه 440 مترمربع زیربنا دارند.
وی افزود: در مجموع برای ساخت این 2 مدرسه 6 کلاسه پنج میلیارد ریال از سوی انجمن حامی تهران هزینه می شود و بقیه آن از طرف اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان تامین خواهد شد.
وی گفت: شهرستان چابهار دارای 2 منطقه آموزش و پرورش در شهر چابهار و بخش دشتیاری و پلان است که در این مناطق 64 هزار دانش آموز امسال نام نویسی کرده اند.
وی بیان کرد: سرانه فضای آموزشی در شهر چابهار به ازای هر دانش آموز 48 سانتی متر است که در مقایسه با سرانه پنج متر و 43 سانتی متر کشوری فاصله زیادی دارد.
فرماندار چابهار ادامه داد: این شهرستان برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند ساخت بیش از 2 هزار کلاس درس جدید است که با مشارکت خیران و تخصیص ویژه اعتبارات دولتی قابل تحقق است.
موهبتی از کمبود میز، نیمکت و صندلی، پایین بودن کیفیت آموزشی و سرانه دانش آموزی انتقاد کرد و خرید انشعاب برق و آب، حذف مدارس غیراستاندارد فرسوده و خشتی گلی و هوشمندسازی مدارس را خواستار شد.
عضو شورای اسلامی شهرستان چابهار نیز در این بازدید گفت: مسئولان کشوری باید پاسخ دهند چرا سرانه فضای آموزشی این شهرستان نسبت به کشور پایین تر و در حد شهرهای دیگر استان نیست.
شه بخش گرگیج افزود: مسئولان استانی و کشوری هیچ توجیهی برای نساختن فضای استاندارد و محروم نگه داشتن منطقه چابهار و دشتیاری از نظر امکانات اولیه آموزشی، بهداشتی، آب، اجرای طرح هادی و غیره ندارند و در گذشته از اعلام شاخص های پایین فضای آموزشی و مشکلات آموزش و پرورش به صورت آمار و اطلاعات دقیق و مستند خودداری کرده اند و همیشه به شوراها و قشرهای مختلف مردم عنوان کرده اند که آمار محرمانه است.
فرشته یزدانی یکی از خیران انجمن حامی نیز گفت: با سفر به سیستان و بلوچستان به ویژه بخش محروم دشتیاری چابهار عزم مان برای خدمات رسانی و کاهش محرومیت های فضای آموزشی بیشتر شده است و به زودی در زمینه تجهیز و ساخت مدرسه و کتابخانه اقداماتی را انجام خواهیم داد.
وی افزود: انجمن حامی از سال 1380 فعالیت خود را در مناطق محروم کشور در زمینه توسعه، تجهیز مدارس و کتابخانه ها آغاز کرده است و در سال های اخیر در حوزه های محروم روستایی سیستان و بلوچستان فعالیت هایش را ادامه داده است.
عبدالعزیز رامش مدیرعامل مجمع خیران چابهار نیز گفت: با کمک و همراهی خیران بومی، کشوری و مشارکت نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بسیاری از مشکلات فضاهای آموزشی این شهرستان رفع می شود.
انتهای پیام/ع