احمد ساعدی متخصص تغذیه و رژیم شناسی و استاد دانشگاه علومپزشکی تهران، در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص تاثیر تغذیه در چاقی و لاغری موضعی اظهار داشت: این باور که تغذیه در چاقی یا لاغری موضعی تاثیری داشته باشد، کاملا اشتباه است.
وی اظهار داشت: تغذیه در پرشدگی صورت، البته تا حد کمی میتواند تاثیرگذار باشد و این امر با جمع شدن آب زیر پوست صورت و در بافتهای آن امکانپذیر خواهد بود که برای این منظور میتوان از معجون خاصی خاصی استفاده کرد.
ساعدی در خصوص ترکیب معجونی که به پرشدگی صورت کمک میکند، عنوان کرد: برای ساخت این ترکیب، یک عدد گوجه فرنگی و یک عدد هویج متوسط را شسته و مقدار کمی به اندازه نوک قاشق روغن زیتون به آن اضافه میکنیم و به همراه آب بسیار مختصری حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپزیم به طوریکه آب درون ظرف کاملا جوشیده شود.
وی گفت: پس از پخت این ترکیب، آن را له کرده و حدود ۱۰۰ گرم آن را به همراه وعده ناهار و ۱۰۰ گرم ترکیب را با وعده شامصرف کنید.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: برای پرشدگی صورت باید نوشیدن آب زیاد به همراه این ترکیب فراموش نشود چراکه نوشیدن آب سبب میشود فیبر موجود در این ترکیب آب را درون شبکه فیبری خود نگه داشته و سبب جمع شدن آب در بافت پوست صورت و در نهایت پرشدگی صورت شود.
وی گفت: علاوه بر تاثیر این ترکیب در پرشدگی صورت،رنگدانههای آنتی اکسیدان موجود در هویج و گوجهفرنگی که در هومیج بتاکاراتن و در گوجهفرنگی لیکوپن است، هریک سبب شادابی پوست و مو میشوند.
انتهای پیام/