در روز دوم رویداد فرهنگی گردشگری سفره ایرانی ، داوران جشنواره، آیین پخت و نوع غذا و سفره آرایی و سلامت میز را ارزیابی کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، مسوول روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با بیان این مطلب گفت ، رویداد منطقه 4 کشور در مشهد با شرکت چهار استان خراسان رضوی ، شمالی ، جنوبی و سمنان در حال برگزاری است. این رویداد کشوری در سه منطقه دیگر برگزار شده است.
محمدرضا پهلوان افزود استقبال غرفه داران و مردم بسیار خوب بوده و 80 غرفه در دو بخش غذا و صنایع دستی در هتل میثاق مشهد عرضه محصول داشتند.
او در ادامه گفت :آیین پخت دو غذای سنتی شله مشهدی و شیشلیک شاندیز تا کنون به ثبت ملی رسیده است و بهترین غذای این جشنواره را پس از داوری به ثبت ملی و جهانی برسانیم.
گفتنی است از هر استان سه سرآشپز پس از گزینش اولیه استانی خود ،در بخش داوری شرکت کرده اند که پس از سرو غذا و معرفی میز، هیات ژوری از منتخبین یک نفر را به نمایندگی از رویداد منطقه 4 به مرحله انتخابی کشوری تهران معرفی خواهند شد.
انتهای پیام// ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.