به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ ابراهیم شیرانی گفت: امسال 60 هزار تن انگور از تاکستان های چهارمحال و بختیاری برداشت و 15 درصد آن به شیره تبدیل شد.
وی از افزایش 5 درصدی تولید شیره انگور نسبت به سال گذشته در استان خبر داد و افزود: پخت این محصول فرآوری شده در استان، همزمان با آغاز برداشت انگور آغاز تا اوایل آبان ادامه دارد.
شیرانی اضافه کرد: بیشترین تولید شیره انگور در چهارمحال و بختیاری، مربوط به شهرستان های کیار، شهرکرد و سامان است.
وی ادامه داد: شیره انگور تولید شده در استان علاوه بر مصرف بازار داخلی به استان های همجوار فرستاده می شود.
گفتنی است: برای تهیه شیره بعد از شستن انگورها، آنها را له كرده و آب شان را میگیرند، سپس آب انگور را بر روی حرارت بالا قرار دهند و مقداری خاک رس سفید مخصوص به آن اضافه می کنند، بعد از به جوش آمدن و جدا کردن کف روی آب انگور، گل رس را از آن جدا کرده و به مدت 2 ساعت تا به دست آمدن غلظت مورد نظر بر روی حرارت قرار می دهند.
شیره انگور دارای ویتامین های a ،b ،c و املاحی چون آهن، منیزیم و مقدار زیادی کلسیم است.
این محصول بسیار انرژی زا و در رشد کودکان و نوجوانان مؤثر می باشد.
انتهای پیام/ک