![تولید 60 هزار تن انگور در تاکستان های چهارمحال و بختیاری تولید 60 هزار تن انگور در تاکستان های چهارمحال و بختیاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/7/26/5299792_339.jpg)
به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال از 4 هزار و 800 هکتار باغ انگور این استان، 60 هزار تن محصول برداشت شد.
ابراهیم شیرانی با بیان میانگین برداشت 12 تن و 700 کیلوگرم انگور در هر هکتار افزود: 90 درصد ارقام انگور استان عسگری و 10 درصد سیاه، قرمز، بی دانه، مهره و یاقوتی است.
وی اضافه کرد: 40 درصد از محصول تاکستان های چهارمحال و بختیاری به صورت تازه خوری و ارسال به استان های همجوار، 20 درصد به صورت غوره و مابقی با تبدیل به شیره، کشمش و آب میوه مصرف می شود.
شیرانی ادامه داد: بیشترین سطح باغات و میزان برداشت انگور چهارمحال و بختیاری در شهرستان کیار است.
به گفته شیرانی؛ برداشت انگور در نقاط گرمسیر استان مانند شهرستان های لردگان و سامان از نیمه دوم مرداد و در سایر نقاط مانند شهرستان های کیار و فارسان از نیمه شهریور آغاز می شود.
انتهای پیام/ک