به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیهبه نقل ازروابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان تکاب ،مسعود افشاری کارشناس تغذیه در مورد هدف از برگزاری این جشنواره گفت: در این جشنواره که بمناسبت روز جهانی غذا برگزار شد حدود بیست و پنج نوع غذا از جمله خورشت قیمه ، خورشت کدو و بادمجان و انواع آش و ..... تهیه شده بود.
افشاری در مورد انتخاب غذای سالم و نوع پخت غذا افزود: در مورد انتخاب و معیارها و ملاکهای یک غذای سالم از جمله گروههای غذایی مناسب مانند نان و غلات و برنج و نوع پخت غذا که بخار پز کردن بهترین نوع پخت غذا بوده و نیز استفاده از گوشتهای کم چرب مانند ماهی و گوشت مرغ در غذا مناسب می باشد.
وی ادامه داد: از این بیست و پنج نوع غذا یک نوع غذا از گروه غذایی خوراک که خوراک ماهی و یک نوغ غذا از گروه حبوبات و آش ها و یک نوع هم از گروه نان و غلات انتخاب شد.
انتهای پیام/ح