یازدهمین جشنواره آشپزی در سالن ورزشی بانوان کوثر برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، این جشنواره آشپزی با حضور جمعی از بانوان و مسئولان بوکانی و در هشت بخش رقابتی غذای سنتی ، خورش ایرانی ، خوراک مرغ ، دلمه و کوفته سنتی ، دسر و پیش غذا و بخش ویژه مربا و ترشی خانگی ترتیب یافت.

این جشنواره را امور بانوان اداره ورزش و جوانان ، با همکاری هئیت ورزش های همگانی و با هدف ارج نهادن به هنر آشپزی و ترغیب مردم به تهیه و شناخت مواد غذایی سالم و ایجاد فضای رقابتی و شاد در میان خانواده ها برگزار کرد.

در این مسابقه 70 بانوی آشپز بوکانی در پخت انواع غذاهای سنتی نظیر بربسیل، سنگه سیر، کوفته ، دلمه مخلوط (کدو ، بادمجان و گوجه فرنگی) ، در بخش سالادها و همچنین غذاهای اصیل ایرانی با هم به رقابت پرداختند.

طعم ، تزئین ، مزه و مواد اولیه مصرف شده معیار انتخاب غذاهای برتر این جشنواره بود.

در پایان این جشنواره هئیت داوران در هر بخش به سه نفر به عنوان نفرات برتر جوایزی اهدا کرد.

گفتنی است ؛ این مسابقات هر سال در شهرستان بوکان با حضور گسترده بانوان برگزار می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: جشنواره ، آشپزی ، بوکان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آشتی
۱۴:۴۰ ۰۷ آبان ۱۳۹۹
خیلی خوب بود ازتون خیلی ممنونم