معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام از حضور رابطین بهداشتی در محل آشپزخانه های تهیه غذای زائرین در ایام اربعین حسینی و نظارت بر نوع پخت و پز غذا خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ صیدنور علیمرادی اعلام کرد: به منظور تامین سلامت و توجه به رعایت نکات بهداشتی در سلامت غذایی زائران رابطین بهداشتی در محل پخت غذای نذری حضور فعال دارند.

وی از فرمانداری شهرستان مهران خواست تا به منظور استقرار و نظارت رابطین بهداشتی لیست و محل آشپزخانه های تهیه و پخت غذاهای زائران را به دانشگاه علوم پزشکی اعلام کند.

علیمرادی همچنین از تامین تجهیزات و داروهای مورد نیاز برای زائران در ایام اربعین خبر داد و گفت : دانشگاه علوم پزشکی با همکاری وزارت بهداشت نسبت به فراهم شدن تمهیدهای لازم برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به زائران در ایام منتهی به اربعین اقدام می کند.

وی ابراز امیدواری کرد که امسال زائران در ایام منتهی به اربعین حسینی با رعایت نکات بهداشت و ایمنی با بیماری و یا مشکل سوانح جاده ای مواجه نشوند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.