روحانی پس از شنیدن مشکلات این واحد بزرگ تولیدی و صنعتی ، دستور رسیدگی و رفع مشکلات این واحد را به مسولین مرتبط صادر کرد .
روحانی سیاست و مبنای کار دولت یازدهم راتوسعه شبکه ریلی کشور دانست و افزود ٦ استان به راه آهن سراسری متصل خواهند شد و راه آهن سریع السیر تهران - مشهد و تهران - اصفهان هم کار خود را شروع می کنند؛ همچنین راه آهن ایران با اتصال به راه آهن منطقه قفقاز و آسیای مرکزی، چین، روسیه و اروپای شرقی به شبکه ریلی دنیا مرتبط خواهد شد.
رییس جمهوری افزود: شبکه ریلی باید بار اصلی را در حمل مسافر و بار بر عهده بگیرد و از اینرو واگن سازی پارس در آینده شاهد رونق و توسعه خوبی خواهد بود.
روحانی با تاکید بر اینکه مبنای کار دولت این است که محصولاتی که در داخل توان ساخت آنها وجود دارد، از خارج وارد نشوند، گفت: البته باید واحدهای تولیدی مانند واگن پارس توسعه یافته و متحول شود.
رئیس جمهوری با تجلیل از روحیه با نشاط کارگران، تکنسین ها و مهندسان شرکت واگن سازی پارس ، افزود: خوشبختانه همه کارکنان این مجموعه صنعتی محل کار خود را خانه دوم خود می دانند و همه مشتاق کار، پیشرفت و فعال شدن این کارخانه هستند.
روحانی تاکید کرد: تلاش دولت در سال جاری این است که از توان و ظرفیت بنگاه های صنعتی حداکثر استفاده انجام شده و بنگاه های راکد فعال شود و امیدواریم شاهد رونق و رشد در این زمینه در امسال و سال آینده باشیم.
پیش از این نمایندگان شهر اراک در مجلس نسبت به واردات بی رویه واگن از خارج کشور و از رونق افتادن تولید در شرکت واگن پارس اراک انتقاداتی در سطح مجلس و رسانه ها وارد کرده بودند .
شرکت واگن پارس اراک بزرگترین تولیدکننده خودروهای
ریلی و تعمیرات اساسی واگن در خاورمیانه و نیز اولین تولیدکننده لوکوموتیو و
خودروهای ریلی در کشور است.