گوشت گوسفندی |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی
بی استخوان |
441000 |
شامل
کف دست، بدون استخوان، یک و یا حداکثر دو قطعه |
دنبالچه گوسفندی |
200000 |
||
2 |
راسته
با استخوان |
345000 |
به
همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غده پشت راسته |
3 |
راسته بی استخوان |
534000 |
بدون چربی اضافه و کاملاً تمیز |
4 |
ران
پاک کرده با استخوان |
421000 |
بدون
دنبالچه و چربی و غده ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
5 |
ران کامل ممتاز |
421000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای
برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری، بدون برش و شکستگی
قلم، |
6 |
سردست |
345000 |
سردست،
سرسینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
7 |
کف دست با ماهیچه |
415000 |
بدون سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
8 |
کف دست
بدون ماهیچه |
410000 |
بدون
(سینه .ماهیچه.گردن.جناق.واستخوان کتف |
8 |
قلوه گاه با استخوان |
210000 |
بدون سرسینه و چربی اضافه |
9 |
قلوه
گاه بی استخوان |
220000 |
بدون
استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
10 |
گردن |
325000 |
کاملاً تمیز بدون آثار خون آلودگی |
11 |
ماهیچه |
438000 |
همراه
با گل ماهیچه |
12 |
ماهیچه پلویی |
391000 |
شامل قلم دست و عضله متصل به آن |
گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی |
331000 |
قطعه
شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم) صرفاً از ران و سردست |
2 |
دنبالچه گوساله |
214000 |
پاک شده و قطعه بندی شده به صورت حلقوی |
3 |
راسته
پاک کرده |
364000 |
بدون
چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
4 |
ران پاک کرده |
342000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
5 |
سردست
پاک کرده |
322000 |
بدون
غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
6 |
قلم |
25000 |
برش خرده |
7 |
قلوه
گاه |
218000 |
بدون
چربی و پوست اضافه |
8 |
گردن |
298000 |
کاملاً پاک شده |
9 |
ماهیچه |
342000 |
برش
خورده |
چرخ کرده مخلوط |
|||
ردیف |
نام
محصول |
|
مشخصات
بسته بندی |
1 |
چرخ کرده |
259000 |
گوشت چرخکرده گوساله و گوشت چرخکرده مخلوط
گوساله و گوسفندی |
چرخ
کرده گوساله |
259000 |
گوشت
چرخ کرده گوساله |