ریاحی سرپرست اداره تغذیه دانشگاه صنعتی شریف در گفت وگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تغییر آشپزخانه تمام دانشگاه ها از حالت سنتی به صنعتی گفت: براساس مصوبه هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان، اقدامات جدی درجهت ارتقاء آشپزخانه ها صورت گرفت و قرار شد طی دو فاز آشپزخانه ها به حالت صنعتی تبدیل شوند.
وی ادامه داد: فاز اول این اقدام در آشپزخانه دانشگاه صنعتی شریف درحال تکمیل و تاکنون 50 درصد آن انجام شده است.
سرپرست اداره تغذیه دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه فاز اول کار تا نیمه سال تحصیلی به اتمام می رسد، اظهار داشت: امیدوار هستیم که اقدامات موثر در راستای تبدیل آشپزخانه به حالت صنعتی تا پایان سال تحصیلی به پایان می رسد.
ریاحی درباره نرخ غذای دانشجویی دانشگاه نیز بیان کرد: نرخ غذای ارائه شده به دانشجویان این دانشگاه مطابق آیین نامه اعلام شده از سوی صندوق رفاه و تنها به میزان 12 درصد افزایش داشته است.
گفتنی است، یزدانمهر رییس صندوق فاه دانشجویان همچنین ضمن اینکه بسیاری از سلف سرویس های دانشگاهی در جهت تنوع و ارتقاء کیفیت غذای دانشجو، بازسازی و تجهیزات آن به روز شده، اعلام کرد: امسال نرخ غذای دانشجویان در جهت مراعات حال آنها تنها 12.3 درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/