دکتر امید عبدی گفت: کاهش مصرف نمک، قند، و چربی در تولید محصولات غذایی علاوه بر کاهش بیماریهای غیر واگیر، هزینه دارو و درمان مردم را کاهش داده و در نتیجه به بهبود اقتصاد خانواده ها، اقتصاد جامعه و افزایش طول عمر و بهبود کیفیت زندگی می انجامد.
وی یکی از دغدغه های اصلی مردم دنیا در خصوص تأمین غذا را تغییرات آب و هوا، کاهش نزولات آسمانی و منابع آب زیر زمینی و رشد جمعیت عنوان کرد و گفت: ضایعات و هدر رفت مواد غذایی در دنیا و اثرات تخریبی آن بر طبیعت و اقتصاد معضل بزرگی است که نیاز به برنامه ریزی کلان دارد.
دکتر عبدی به سیاست های کلان نظام و برنامه های راهبردی وزارت بهداشت مبنی بر چشم انداز 20 ساله کشور و دغدغه های مقام معظم رهبری در سال (اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل) مبنی بر حمایت از تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق کالا خصوصاً کالای سلامت محور و اصلاح الگوی غذایی جامعه اشاره کرد و افزود: اصلاح الگوی تغذیه برای علاوه بر تامین سلامت مردم بر روند رشد اقتصاد جامعه نیز تاثیر می گذارد.
او درج برچسب اصالت و سلامت بروی کالاهای سلامت محور وارداتی را نیز ابزار مهم دیگری جهت اطلاع رسانی به مصرف کنندگان و سازمان های نظارتی برشمرد و گفت: مبارزه با قاچاق کالا خصوصاٌ کالای سلامت محور یک وظیفه اخلاقی و شرعی است و به مردم توصیه می کنیم برای حفظ سلامت خود و خانواده خود به هیچ وجه کالای سلامت محور قاچاق استفاده نکنند زیرا هیچ نظارتی بر تولید و نگهداری آنها صورت نمی گیرد و برای خرید محصولات وارداتی حتما به برچسب اصالت و سلامت کالا دقت و توجه نمایند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت و ایجاد رقابت مثبت در صنایع تولیدی و بهترین شاخص جهت شناسایی مواد غذایی داخلی برتر برای مصرف کنندگان دانست و گفت: این نشان به فرآورده غذایی و آشامیدنی ایمن و سالمی که الگوی سلامت و ایمنی را رعایت نموده باشند اعطاء می شود و این موضوع باعث بهبود کیفیت تولیدات خوراکی و آشامیدنی داخلی شده است.
انتهای پیام/پ