وی تصریح کرد:دیوان عدالت در استیفای حقوق عامۀ مردم هنگام تظلم خواهی از دستگاههای دولتی از یک سو مسئولیتی سنگین بر عهده دارد و از سوی دیگر بلحاظ گستردگی مأموران و کارگزاران دولتی در اقصی نقاط کشور ایجاب میکند که ساختار و تشکیلات آن بگونه ای تعبیه شود که بتواند هر چند بطور نسبی ایفای وظیفه کند.
مددنیا ادامه داد: در این مسیر یکی از مهمترین اقدامات اصلاحی و فعالیت های دیوان عدالت اداری از سال 1390 در راستای اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص نظام قضائی و اداری ، تحقق سند چشم انداز ، پیاده سازی قانون برنامه پنجم توسعه کشور و عملیاتی کردن برنامه پنج ساله توسعه قوه قضائیه؛ راه اندازی"دفاتر نمایندگی دیوان عدالت"در مرکز استان بوده است.
وی افزود: اصلی ترین راهبرد تسهیل دسترسی جامعه به عدالت ، توسعه معاضدت حقوقی و قضایی است. لذا آشنا سازی هر چه بیشتر مردم با حقوق اداری و یاری رساندن به ایشان در رسیدگی به شکایات آنان از اهداف تاسیس و راه اندازی این نمایندگی بوده است.
مددنیا تاکید کرد:نمایندگی دیوان عدالت اداری استان تلاش دارد با اتخاذ تدابیر لازم و در تعامل و تبادل اطلاعاتی با دستگاههای اجرایی استان ، ضمن آسیب شناسی مواردی که منتهی به تشکیل پرونده های قضایی در دیوان میشود ثبت دادخواستهای قضائی کاهش یابد.
وی گفت:حضور نمایندگی دیوان عدالت در استان میتواند به مثابه فیلتر و پالایشی برای مصوبات و تصمیمات ادارات و دستگاههای اجرایی استانی باشد و زمینه بروز خطا یا سوء استفاده یا اقدامات فراقانونی را از بین ببرد و به سلامت دستگاههای اداری و اجرایی استانی کمک کند.
انتهای پیام/ی