به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو بر اهمیت ممانعت از هدر رفت منابع کشاورزی، غذایی و لزوم کارایی و پویایی سیستم های غذایی تاکید کرد و با اشاره به جایگاه ویژه استان خوزستان به لحاظ کشت گندم، بیان داشت: ارزش این محصول به عنوان قوت غالب مردم کشور بسیار بالا است.
وی در خصوص چالش ها و مشکلات موجود در زمینه انبارش، نگهداری محصول استراتژیک گندم و راهکارهای مورد نظر برای ارتقاء سلامت آن از جمله لزوم افزایش زیر ساخت های مورد نیاز انبارش بهداشتی و کارآمد گندم به منظور دسترسی آحاد جامعه به غذای سلامت و ایمنی پرداخت.
برزگر همچنین گزارش جامعی در خصوص اصول غنی سازی، پیشینه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کشور و استان خوزستان بیان کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه در پایان، روند فعلی و کفایت غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانجات آرد استان و سطح عرضه را ارائه و خاطرنشان کرد: با توجه به آمار، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانجات آرد استان به صورت 100 درصد انجام می شود.
انتهای پیام/گ