وی با بیان اینکه شاخصه ارتقای دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلپایگان با توجه به حفظ میراث فرهنگی و آثار تاریخی و توسعه صنعت گردشگری شهرستان ارزیابی شده است، تصریح کرد: دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گلپایگان در اوایل سال آینده به جایگاه اداری مستقل ارتقا مییابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ابراز کرد: ارتقای درجه اداری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از مطالبات به حق مردم بوده که با پیگیری نماینده شهرستان انجام میشود.
الهیاری با بیان اینکه تا کنون 30 اثر تاریخی و گردشگری گلپایگان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: 10 اثر تاریخی دیگر جهت ثبت در فهرست آثار ملی به سازمان میراث فرهنگی کشور فرستاده شده است.
وی با اشاره به ضرورت احداث موزه برای حفظ میراث فرهنگی و تاریخی گلپایگان، گفت: موزه کلکسیون و آیینه تمام نمای فرهنگ و آداب و رسوم نیاکان هر شهرستان محسوب میشود؛ فرایند احداث موزه در گلپایگان همکاری شهرداری را میطلبد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه بیشک روستاهای گلپایگان در زمینه ایجاد صنعت گردشگری از ظرفیت بالقوهای برخوردار است، خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری به عنوان بزرگترین صنعت جهان و ارکان توسعه پایدار است که با توسعه اقتصادی در روستاها شاهد مهاجرت معکوس از شهر به روستاها خواهیم بود.
وی گفت: در راستای بهبود زیرساختها و در نهایت جلب مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی باید گام برداشت که این مهم منجر به توسعه گردشگری و جذب توریسم میشود.
الهیاری تأکید کرد: با مطالعه و
ارزیابی در جهت احیای بافتهای فرسوده شهرستان از طریق تسهیلات بانکی و یا
بخش خصوصی میتوان اقامتهای بوم گردی در روستا برای حضور گردشگران علاقمند
به دیدن بافتهای قدیمی ایجاد کرد.
انتهای پیام/م