مراسم هفتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله‌العظمی شیخ علی صافی‌گلپایگانی با حضور مردم و مسئولان در گلپایگان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مراسم هفتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله‌العظمی شیخ علی صافی گلپایگانی عصر امروز با حضور مدیر سابق حوزه‌های علمیه کشور، آیت‌الله زاده صافی گلپایگانی، امام جمعه، فرماندار، نماینده مجلس و سایر مسئولان شهرستان و همچنین مردم ولایتمدار گلپایگان در مسجد قاضی‌زاهد گلپایگان و در جوار آرامگاه این مرجع بزرگ برگزار شد.

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری استاد حوزه و دانشگاه و مدیر سابق حوزه‌های علمیه کشور در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های این مرجع بزرگوار اظهار داشت: آیت‌الله‌العظمی شیخ علی صافی‌گلپایگانی عالمی عامل، فقیهی وارسته، اسوه زهد و تقوا و فضیلت، خدمتگزاری ارزشمند نسبت به مردم و مرجع عالیقدر جهان تشیع بود.

وی با اشاره به جایگاه والای انسان به عنوان اشرف مخلوقات گفت: انسان در نظام خلقت دارای مقام و مرتبه‌ای ویژه و همچنین استعدادهای فراوان است و می‌تواند با بالفعل کردن این استعدادها و با قدرت اختیار و ارده خود به کمال برسد؛ چرا که راه راست پیش روی ما قرار داده شده و هرکس به اختیار و انتخاب خود راه درست و یا ناثواب را در پیش می‌گیرد.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: اما برای اینکه انسان در مسیر هدایت قرار گیرد نیاز به عواملی دارد که آن موارد در ابتدا شامل عقل انسان و سپس هدایت انبیا و اولیای الهی است؛ اما عامل سوم که می‌تواند در این راه نقش کلیدی را ایفا کند استفاده از وجود عالمان و فقیهان دینی است که در زمان غیبت پرچمداراران اسلام هستند و نقش موثری در حفظ دین دارند.

وی با اشاره به برخی شاخصه‌های عالمان دینی بیان کرد: عالمان مورد تکریم و تایید، خداترس، خیر و در خدمت مردم، نقش آفرین، مرزبان اعتقادات و باورها، متواضع و فروتن، مجاهد و انسان واقعی هستند و می‌توانند در شناساندن مسیر مستقیم به سایر افراد کمک کنند.

آیت‌الله بوشهری مرحوم آیت‌الله‌العظمی شیخ علی صافی گلپایگانی را از عالمان بزرگ شیعیان خواند و تصریح کرد: ایشان انسانی چند بعدی بودند که نه تنها در مباحث دینی بلکه در تاریخ، سرودن اشعاری در مدح اهل بیت علیهم السلام، ساده زیستی، قناعت، شجاعت و ظلم ستیزی زبانزد بودند.

وی افزود: ایشان عالمی شجاع و صریح‌الهجه بودند که در زمان طاغوت به دلیل همین مبارزات حتی تبعید هم شدند اما هیچ گاه وتا آخرین لحظات عمر با برکتشان نقش ارشادی و تفسیری خود را ترک نکردند و همواره در تعمیر و آبادانی مساجد و خدمت به مردم پیشگام بودند.

مدیر سابق حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه عشق و اردات به اهل بیت علیهم‌السلام از ویژگی‌های بارز این مرجع عالیقدر بود، خاطرنشان کرد: همه ما باید این مراجع بزرگوار را الگوی زندگی خود قرار دهیم تا بتوانیم در زندگی در مسیر درست گام برداریم.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله‌العظمی شیخ علی صافی گلپایگانی از مجتهدان و مراجع تقلید معاصر شیعه بود که در مهرماه سال 1291 در گلپایگان چشم به جهان گشود و در سال 1388 و در سن 97 سالگی دار فانی را وداع گفت.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.