به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی الکترو موتور نوژن لیا ، زرین روغن کیمیا ،کارتن تانیا البرز ،صنایع غذایی مینای قزوین ، مرغداری پارس لاری ویک مرغداری واحد هایی بودند که در این جلسه مشکلاتشان برسی شد.
کمبود و نبود نقدینگی ، سرمایه در گردش و بدهی به بانکها و نداشتن وثیقه برای گرفتن تسهیلات بانکی مهمترین مشکلات این واحدهای تولیدی بود.
در این جلسه با پرداخت تسهیلات به این واحد ها موافقت و همچنین مقرر شد در صورت خوش حسابی و پرداخت اقساط ، دیر کرد جرایم آنها بخشیده و مابقی بدهی و جرایم آنها تقسیط شود.
اعضای کارگروه برای واحدهای نیمه فعال هم تصمیم گرفتند : در صورت داشتن وثیقه ، به اندازه ای که کارشناسی می شود به انها سرمایه در گردش تعلق گیرد .
در این جلسه همچنین مقرر شد : واحدهایی هم که مشکل وثیقه و ضمانت دارند از طریق صندوق ضمانت صنایع کوچک و با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی مبلغی با سپردن وثیقه و درصورت استقرار در مناطق محروم تا 75 درصد بیشتر از ان چیزی که ودیعه گذاشته است ، برای آنها ضمانت صادر و به بانک تحویل داده شود.
همچنین اعضا کارگروه ستاد تسهیلات مصوب کردند : از این پس ، روزانه مشکلات ده واحد تعطیل در این کارگروه بررسی و تصمیم لازم برای رونق و فعالیت مجدد آن اتخاذشود.
استاندار قزوین هم در این جلسه گفت : راه اندازی واحدهایی که بازار فروش دارند در اولویت است .
فریدون همتی اضافه کرد : این واحدها با مصوبات جدید دولت می توانند برای رونق تولید و رسیدن به بهره برداری تسهیلات مالی دریافت کنند و بعد از رو نق ، معوقات قبلی را به صورت تقسیط به بانکها پرداخت کنند .
همتی افزود : مصوبات این جلسه برای احیا و رونق مجدد واحدهای تولیدی بحرانی است و اجرای موفق این تصمیمات در گرو فعالیت تولید کننده هاست .
همتی گفت : کار گروه بر عملکرد بانک وتولید کننده نظارت دارد و کارشناس در یک دوره زمانی معقول پیشرفت کار را رصد می کند .
استاندار گفت : تعهد داریم هزار واحد تولیدی را بهمین گونه ساماندهی کنیم .
همتی حل مشکلات واحدهای تولیدی تعطیل نسبت به واحدهای نیمه فعال را با بانکها سخت تر دانست و گفت: واحدهای تولیدی نیمه فعال ، فروش دارند و با سرمایه در گردش می توانند رونق بگیرند .
همتی با بیان اینکه ، گروه کارشناسی کارگروه بر فعالیت واحد های تولیدی تعطیل نظارت می کنند افزود : این واحد ها در صورت داشتن بازار فروش ، تجهیزات و ماشین الات به روز و مدیریت مناسب رونق میگیرند.
همتی به واحدهایی که بازار فروش ندارند هم توصیه کرد : یا سراغ تولیدات و سرمایه گذاری جدید بروند و یا زیر ساختها را به سرمایه گذاران جدید واگذار کنند .
رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان هم در این جلسه تعداد واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی استان را سه هزار و 700 واحد اعلام کرد و گفت : از این تعداد هزار و 800 واحد فعال و هزار 200 واحد نیمه فعال و 600 واحد هم تعطیل است .
پرزحمت اضافه کرد : 150 واحد تولیدی صنعتی ، کشاوزی تعطیل تا پایان امسال راه اندازی می شود .
انتهای پیام/