تولید سبزی و صیفی جات در هرمزگان افزایش می یابد.

پیش بینی رشد 10 درصدی تولید سبزی و صیفیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس  حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: به دلیل بهره گیری از نشاء های اصلاح شده ، سیستم آبیاری نوین  ، رعایت اصول فنی و کشت های گلخانه ای پیش بینی می شود تولید امسال نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش یابد.
سطح زیرکشت سبزی وصیفی در هرمزگان 53هزار هکتار است و سالیانه از این سطح نزدیک به 1میلیون و700 تن محصول برداشت می شود.
وی افزود: هرمزگان در تولید محصولاتی همچون پیاز ، بادمجان و هندوانه پاییزه در سطح کشور رتبه نخست را دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، خیار و سبزیجات برگی از دیگر محصولات هستند که در استان تولید می شوند.
حسینی افزود : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استان های تهران ، اصفهان ، تبریز و خراسان رضوی فرستاده می شود.
وی گفت: بخشی از سبزی و صیفی تولید شده استان به کشورهای عراق ، روسیه ، افغانستان ، عمان و امارات متحده عربی صادر می شود.
انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.