کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی در فارس بیش از 2 برابر افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دهقان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: سطح زیر کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی از جمله خربزه، طالبی ، گوجه فرنگی، کاهو، هندوانه، فلفل و بادمجان امسال بیش از 5730 هکتار است که نسبت به پارسال  157درصد افزایش نشان می دهد.
دهقان از مزیت های توسعه کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی در مقایسه با روش کشت مستقیم بذر به کاهش مصرف آب در هر هکتاربه میزان حداقل دو هزار متر مکعب، وکاهش دوره های سمپاشی به دو مرحله وکاهش میزان مصرف بذر، حداقل 50درصد اشاره کرد و افزود: کاهش در هزینه های نیروی انسانی، افزایش عملکرد از طریق ایجاد تراکم مناسب بوته و حفظ یکنواختی سایز بوته ها، زود رس کردن محصول و کاهش هزینه های جاری از دیگر مزیت های این روش کاشت است.  
وی تصریح کرد: تلفیق کشت نشایی و استفاده از آبیاری تیپ و مالچ پلاستیکی امکان صرفه جویی در مصرف آب را تا 80درصد روش های کشت سنتی قبل موجب شده است.
انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.