به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با شرکت 150 دانش آموز این آموزشگاه و طبخ 20 غذا برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حبیب‌الله جمالی در حاشیه جشنواره «غذای سالم» که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذای سالم در مدارس شهرستان با همکاری اولیای دانش آموزان در طبخ غذا برگزار شد.

وی تصریح کرد: ترغیب خانواده‌ها به استفاده از غذاهای سالم و بهداشتی، پرهیز از غذاهای آماده و فست فود و روی آوردن به استفاده از محصولات کشاورزی در طبخ غذا از اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر آموزش‌ و پرورش گلپایگان با اشاره به این که استفاده ازغذای سالم پایه و اساس سلامت جسم و روان دانش آموزان است، تأکید کرد: غذای سالم در سلامت جسم و روان خانوداه و جامعه تأثیر بسزایی دارد.

جمالی تأکید کرد: در این راستا رسیدگی به فضای فیزیکی مدارس مانند سرویس‌های بهداشتی، بهداشت محیط  مدارس، کلاس درس، تغذیه سالم، بهداشت و سلامت روان دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی از سوی آموزش ‌و پرورش گلپایگان انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه های متنوع بهداشتی و سلامت در مدارس شهرستان با هدف ارتقای سلامت دانش آموزان با همکاری شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در طول سال تحصیلی برگزار می‌شود.

در ادامه حسینعلی یاوری مدیر آموزشگاه شهید محمد حسن احمدی گفت: به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با شرکت 150 دانش آموز این آموزشگاه و طبخ 20 غذا برگزار شد.


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.