به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی صبح امروز در نشست تخصصی خبری روز جهانی غذا گفت:امنیت غذا و دارو مردم استان فقط وابسته به حوزه دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه کار گروهی از تمامی سازمان ها اعم از جهاد کشاورزی،حوزه بهداشت و درمان،تولیدکنندگان مواد مصرفی، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی است که اگر این کارگروه خوب باشد،امنیت غذایی منطقه پیشرفت شگرفی خواهد داشت.
ناصری با بیان اینکه مصرف نمک در ایران دو برابر سازمان جهانی است و مقدار روزانه آن ۱۰گرم است،افزود:مهمترین بیماری ها در جامعه مربوط به بیماری های قلبی ،دیابت در اثر مصرف قند زیاد و فشار خون در اثر مصرف نمک زیاد است که استان ما نیز از این امر مستثنا نیست.
وی گفت:مهمترین برنامه معاونت غذا و دارو در سطح استان، علاوه بر نظارت در حوزه تولید محصولات و فرآوری مواد مورد نیاز محصولات غذایی، تأکید بر داشتن محصولات به برچسب اصالت کالا و افزایش آگاهی مردم در حوزه مصرف موادی است که میزان چربی ،قند و نمک کمتری داشته باشند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی افزود: با اشاره به اهمیت غذا در جهان، سازمان جهانی غذا سال ۲۰۱۶ را به دلیل وسعت محدود زمین و کمبود آب،
امسال را با نام آب و هوا در حال تغییر است غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند، نامگذاری کرده است.
ناصری اظهار کرد:در سال جاری یک دستگاه اچ پی ال سی به ارزش ۷۰۰میلیون تومان خریداری شده است که می تواند میزان سموم را در فرآورده های خام و میزان رنگ در خوراکی را نشان دهد.
انتهای پیام/غ