فشار خون و دیابت در استان نسبت به سال گذشته پنج درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی صبح امروز در نشست تخصصی خبری روز جهانی غذا گفتامنیت غذا و دارو مردم استان فقط وابسته به حوزه دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه کار گروهی از تمامی سازمان ها اعم از جهاد کشاورزی،حوزه بهداشت و درمان،تولیدکنندگان مواد مصرفی، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی است که اگر این کارگروه خوب باشد،امنیت غذایی منطقه پیشرفت شگرفی خواهد داشت.

ناصری با بیان اینکه مصرف نمک در ایران دو برابر سازمان جهانی است و مقدار روزانه آن ۱۰گرم است،افزود:مهمترین بیماری ها در جامعه مربوط به بیماری های قلبی ،دیابت در اثر مصرف قند زیاد و فشار خون در اثر مصرف نمک زیاد است که استان ما نیز از این امر مستثنا نیست.

وی گفت:مهمترین برنامه معاونت غذا و دارو در سطح استان، علاوه بر نظارت در حوزه تولید محصولات و فرآوری مواد مورد نیاز محصولات غذایی، تأکید بر داشتن محصولات به برچسب اصالت کالا و افزایش آگاهی مردم در حوزه مصرف موادی است که میزان چربی ،قند و نمک کمتری داشته باشند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی افزود: با اشاره به اهمیت غذا در جهان، سازمان جهانی غذا سال ۲۰۱۶ را به دلیل وسعت محدود زمین و کمبود آب،

امسال را با نام آب و هوا در حال تغییر است غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند، نامگذاری کرده است.

ناصری اظهار کرددر سال جاری یک دستگاه اچ پی ال سی به ارزش ۷۰۰میلیون تومان خریداری شده است که می تواند میزان سموم را در فرآورده های خام و میزان رنگ در خوراکی را نشان دهد.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار