وی افزود: متأسفانه ترویج فرهنگ دوچرخهسواری تنها در حد حرف گفته میشود ولی هیچ حرکت و قدم مثبتی برای ترویج این فرهنگ از سوی مسئولان استان شاهد نیستیم.
فرجاللهی با بیان اینکه استفاده از دوچرخه تنها راه نجات از معضلات ترافیکی و تأمین سلامتی مردم است؛ تأکید کرد: مسئولان استان باید در بحث ترویج و توسعه دوچرخه سواری تلاش کنند.
فرماندار بناب سپس با اشاره به وجود بیش از 50 هزار دستگاه انواع دوچرخه و وجود زیرساختهای لازم در این شهرستان نسبت به ثبت دوچرخهسواری بناب به عنوان یک اثر ملی تأکید کرد.
فرجاللهی تصریح کرد: هجدهمین همایش دوچرخه سواری شهرستان بناب بهصورت استانی برگزار خواهد شد و تلاش شده است تا دوچرخهسواران سایر شهرهای جنوب استان نیز در این همایش شرکت کنند.
وی ضمن دعوت از تمام ادارات و واحدهای تولیدی و صنعتی برای همکاری در برگزاری این همایش گفت: به منظور ترویج هرچه بیشتر دوچرخهسواری در جامعه امسال تمام جوایز این همایش به دوچرخه اختصاص خواهد یافت.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بناب نیز گفت:در سال 91 به همراه نماینده وقت شهرستان در مجلس شورای اسلامی جهت ثبت ملی«کباب بناب» و «دوچرخهسواری بناب» اقداماتی صورت گرفت که پرونده «کباب بناب» به ثبت ملی رسید.
بهنام رحیمزاده افزود: برای ثبت دوچرخهسواری بناب نیز اقداماتی صورت گرفته و به همین منظور بایستی مستنداتی را به سازمان میراث فرهنگی کشور ارائه کنیم.
وی یادآور شد: برای تهیه مدارک مورد نیاز در صدد تهیه فیلم مستندی در ارتباط با دوچرخه سواری بناب هستیم.
هجدهمین همایش بزرگ دوچرخهسواری بناب با عنوان «بناب شهر دوچرخه» روز جمعه 14 آبان ماه امسال در این شهرستان برگزار میشود.
انتهای پیام/ش