وحید اسماعیلی متخصص طب سنتی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره بروز تبخال و راههای درمان آن گفت: تبخال یک بیماری ویروسی است که با دانههای قرمز رنگ و تاولهای کوچک بر روی صورت و غالبا دور لبها به وجود میآید و از علائم شاخص آن به سوز و خارش میتوان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: عواملی همچون استرس، سرماخوردگی، فشارهای روحی و روانی آنی و قرار گرفتن در برابر نور مستقیم آفتاب موجب بروز تبخال در صورت میشود.
اسماعیلی ادامه داد: تبخال درمان قطعی ندارد و معمولا متخصصان در درمان این بیماری از داروهای ضدویروسی برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده میکنند.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: از آنجا که استفاده از داروهای شیمیایی ممکن است در برخی موارد حساسیتهای پوستی را به همراه داشته باشد به همین علت همواره توصیه ما برای درمان این بیماری استفاده از طب سنتی و گیاهان دارویی است.
وی اظهار کرد: یکی از بهترین روشها برای درمان تبخال استفاده از جوشانده جعفری میباشد که بیمار میتواند با شستوشوی محل به وسیله این جوشانده روند بهبود را سرعت ببخشد.
اسماعیلی تصریح کرد: بیماران نباید از خاصیت معجزهآسای سیر در درمان تبخال غافل شوند، مبتلایان به تبخال میتوانند با مصرف روزانه سیر رنده شده یا تکه شده برروی تبخال مشکل را برطرف سازند.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: گیاهانی مانند اسطوخودوس، گل همیشه بهار و روغن چای بهترین گیاهان برای درمان بیماری تبخال هستند.
وی با بیان اینکه بهترین راه برای کم کردن درد تبخال کاهش فشار عصبی و دوری از استرس است، افزود: بهتر است بیماران در مدتی که تب خال بهبود نیافته از مایعات خنک، بستنی و کمپرس یخ استفاده کنندو از مصرف برخی مواد غذایی مانندکافئینها و بادام زمینی که موجب حساسیت میشود اجتناب کنند.
انتهای پیام/