به گزارش
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمال شورجه كارگردان و نویسنده سینما و تلویزیون، برگزاری جشنوارههای فیلم كوتاه را به عنوان مشقهایی برای فیلمسازان جوان كه تازه در این راه قدم گذاشتهاند دانست و گفت: در دنیای فیلمسازی، جوانی كه تازه شروع به فیلمسازی كرده است باید همواره سعی كند تا به شناخت خود در مراحل زندگیاش بپردازد و در این راه جشنوارههایی كه با صرف هزینههای مالی و برگزاری برنامههای آموزشی سعی در تربیت فیلمسازان جوان دارند، فرصت خوبی برای آزمون و خطا پیدا میكنند.
وی ادامه داد: حتی در چند سال اخیر آثار راه یافته به این جشنوارهها به حدی رسیده است كه پیام آنها بسیار اثرگذارتر از فیلمهای بلند به مخاطب منتقل میشود و خیلی از نظر فرم و پرداختن به تكنیكهای فیلمسازی بسیار جلوتر از حد انتظار هم ظاهر شدهاند.
تهیه كننده فیلم «نفوذی» خاطرنشان كرد: با فیلم كوتاه میتوانیم بسیاری از مفاهیم و تمهای غیر قابل طرح در آثار بلند را به خوبی اجرا كنیم و حتی موضوعهایی كه خیلی امكان نمایش آن ها را در سینمای بلند نداریم میتواند در فیلمهای كوتاه دنبال شود.
كارگردان فیلم «سی و سه روز»، برگزاری جشنواره 100 را كه در آن ثانیه ها نقش عمده را بازی میكند برای جامعه سینمایی كشور لازم برشمرد و عنوان كرد: برگزار كنندگان این جشنواره سعی دارند تا با غنیمت شمردن ثانیه ها، مهارت فیلمسازان را در ساخت فیلم پرورش دهند و باید گفت كه این نوع از فیلمسازی نیاز به تخصص بسیاری بالایی را می طلبد.
شورجه در این خصوص بیان داشت: یكی از ویژگی های این نوع فیلم ها این است كه مسائل مالی زیادی را به فیلمساز تحمیل نمی كند و فقط نقش خلاقیتی فیلمساز در ساخت این فیلم ها مطرح است و اینكه ایده وی چقدر قابلیت رساندن پیام خود را در 100 ثانیه داراست.
وی در پایان گفت: نهادی مثل حوزه هنری كه سعی دارد تا با توجه به مباحث ارزشی و اخلاقی در جامعه هنری جور كمكاریهای سایر نهادهای فرهنگی را بكشد باید گرامی داشت و سعی كرد تا با برنامهریزی هر چه بهتر مقدمات افزایش برنامه های اینچنینی را فراهم ساخت.
انتهای پیام/