به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ؛ اریایی گفت: سازمانهای آتشنشانی مرکز و سایر شهرستانهای لرستان حتی یک نردبان (اسنوکر) برای مهار آتش در ساختمانهای بیش از چهار طبقه ندارند.
وی اظهار کرد: تجهیزات سازمانهای آتشنشانی و خدمات ایمنی مرکز و دیگر شهرهای استان لرستان فاقد استانداردهای لازم در مقایسه با جمعیت شهری است، بر این اساس شوراهای اسلامی شهر و شهرداریها به ویژه در مرکز استان باید نسبت به رفع نقایص موجود در این زمینه اقدام کنند.
مدیرکل ستاد بحران استان لرستان با اشاره به اخذ عوارض آتشنشانی از سوی شهرداریها در زمان ساخت واحدهای مسکونی، تجاری و ... بیان کرد: از این رو شهرداریها باید نسبت به خرید تجهیزات استاندارد برای مواقع رویارویی با حوادث اقدام کنند.
آریایی خاطرنشان کرد: نبود تجهیزات آتشنشانی همچون اسنوکر توان مهار آتش در ساختمانهای بالای چهار طبقه را در مرکز استان لرستان از مأموران آتشنشانی سلب میکند.
وی افزود: بالا بودن نرخ خرید تجهیزات از یک سو و محدود بودن اعتبارات دستگاهها از سوی دیگر از عوامل دخیل در نبود برخی تجهیزات استاندارد در سازمانهای آتشنشانی استان لرستان است.
مدیرکل ستاد بحران استان لرستان یادآور شد: البته در مهار آتش پاساژ قائم شهرستان خرم آباد نیروهای آتشنشان با در اختیار داشتن تجهیزات لازم توانستند، به خوبی آتش را مهار کنند.
آریایی با اشاره به اینکه بسیاری از تجهیزات آتشنشانان در حین مهار آتش دچار خسارت میشوند، اظهار کرد: در حادثه آتشسوزی پاساژ قائم خرمآباد بیش از 100 میلیون تومان خسارت به تجهیزات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی خرمآباد وارد شده است.
وی در ادامه به وزش شدید باد طی دو روز گذشته در لرستان اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه وزش باد هیچگونه خسارتی جرحی در بر نداشته است، بلکه تنها در برخی مناطق با شکسته شدن درختان خسارتهایی را به شبکههای برقرسانی وارد آورده است.
انتهای پیام/ا