وکیلی روان شناس و مشاور در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: تغییر ساعت خواب دانش آموزان خصوصاً پایه های پایین تر و بیدارکردن آن ها در ایام مدرسه یکی از مشکلات والدین است که در نتیجه موجب دیر رسیدن آن ها به مدرسه می شود و در این بین رفتار پدر و مادر و زود خوابیدن آنها باعث ایجاد الگو پذیری مثبت برای فرزندان است.
وی در ادامه بیان کرد: والدین باید وانمود کنند که خودشان خواب هستند و اگر فرزند خوابش نمی برد از وی بخواهید گرچه به این کار تمایل ندارد، اما در تخت خود بماند و در صورتی که کودک تنهایی در اتاق تاریک خود می ترسد فقط یک چراغخواب برایش روشن کنید، پس از مدتی کودک به این روال عادت می کند و خودش سرساعت مشخص می خوابد.
وکیلی تصریح کرد: در مورد بیدار کردن کودک نیز بهتر است از یک ساعت زنگ دار، البته با نظارت و تنظیم آن توسط والدین استفاده شود و صبح زمانی که ساعت زنگ خورد صبر کنید تا کودک از خواب بیدار شود و آن را قطع کند و اگر نشد او را آرام تکان دهید و بگویید که زمان خواب تمام شده است.
این روان شناس در پایان گفت: روزهای اول ممکن است فرزندتان کمی به سختی از خواب بیدار شود اما باید توجه داشت که هرگز نباید وی را با اضطراب از خواب بیدار کنیم و مدام به کودک نگویید که مدرسه دیر شد، زیرا رفتن به مدرسه برای وی به یک تجربه پر استرس تبدیل می شود.
انتهای پیام/