مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در لرستان ضروری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ حسین رضا مرادی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران این شهرستان در رابطه با نبود داروخانه در جمعیت هلال‌احمر لرستان اظهار داشت: داروخانه هلال‌احمر یکی از مطالبات مردم استان است که متأسفانه به دلیل عدم مجوز جهت اخذ مسائل بیمه‌ای از سوی دانشگاه علوم پزشکی هنوز نتوانسته‌ایم آن را راه‌اندازی کنیم.
 
وی با بیان اینکه لرستان تنها استانی است که جمعیت هلال‌احمر آن داروخانه ندارد افزود: جمعیت هلال‌احمر استان پیگیری‌های زیادی برای راه‌اندازی این داروخانه انجام داد به طوری که پس از ابلاغ استاندار لرستان حتی فضای داروخانه فراهم و داروهای لازم تهیه شد اما به دلیل عدم همکاری دانشگاه علوم پزشکی این امر میسر نشد.
 
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان عنوان کرد: بیمارانی برای داروهایی که زمان طلایی پنج یا شش ساعت است به جمعیت هلال‌احمر لرستان مراجعه می‌کنند اما متأسفانه به دلیل نبود داروخانه همراهان بیماران را به داروخانه‌های تک‌نسخه‌ای یا خاص استان‌های هم‌جوار یا تهران معرفی می‌کنیم که برخی از پزشکان نیز نسخه پزشکان لرستان را نمی‌پذیرند و افراد مجبور می‌شوند زمان بیشتری را صرف تهیه نسخه جدید از پزشک متخصص کنند.
 
وی بیان کرد: از آنجاکه وجود داروخانه در جمعیت هلال‌احمر مطالبه به‌حق مردم است امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای اخذ مجوز همکاری لازم را داشته باشد و بتوانیم این داروخانه را در استان راه‌اندازی کنیم.
 
مرادی در رابطه با روند اجرای مجتمع امدادی هوایی لرستان گفت: محل احداث این مجتمع که مساحت آن 103 هزار و 750 متر است در بام لرستان در نظر گرفته‌ شده است.
 
وی به‌ضرورت احداث مجتمع امدادی هوایی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: سال گذشته به دلیل اینکه نتوانستیم حتی یک ریال اعتبار عمرانی یا تملک دارایی از جمعیت هلال‌احمر کشور اخذ کنیم وعده افتتاح این مجتمع عملی نشد.
 
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان با بیان اینکه مجتمع امدادی هوایی لرستان در 10 هکتار راه‌اندازی می‌شود افزود: این مجتمع در چندین فاز طراحی‌ شده و اکنون فاز نخست آن‌ که تسطیح و جانمایی است انجام شد.
 
وی عنوان کرد: فازهای دوم و سوم مجتمع امدادی هوایی لرستان‌که شامل حصارکشی و انبار است به‌طور 100 درصد انجام‌ شده به‌ طوری‌ که اکنون حدود هزار متر انبار ایجاد شده است.
 
مرادی فاز دیگر مجتمع امدادی هوایی لرستان را آشیانه بالگرد دانست و بیان کرد: این آشیانه اکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما به علت مشکلات فنی با پیمانکار و نبود اعتبار روند ساخت آن به طول انجامیده است.
 
وی گفت: از آنجاکه مجتمع امدادی هوایی لرستان هنوز راه‌اندازی نشده است یک بالگرد به‌ طور کامل در فرودگاه خرم‌آباد مستقر شده تا تمام پروازهای مربوط به امدادرسانی به افراد حادثه‌ دیده را انجام دهد.
 
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان خاطرنشان کرد: امیدواریم هر چه سریع‌تر 20 درصد آشیانه پرواز تکمیل و این مجتمع را به بهره‌برداری برسانیم.
 
انتهای پیام/ا
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.